Vind hier een accommodatie voor een wintersport vakantie 12 personen.

Wintersport vakantie 12 personen? Als je een 12 persoons wintersport chalet of appartement zoekt in Oostenrijk, Frankrijk, Tsjechië, Zweden of Tsjechië, zit je hier goed.  Je kunt bij ons een wintersport accommodatie 12 personen boeken in alle bekende en grote wintersportgebieden van Europa.

Je kunt dus ook voor je skivakantie 12 personen een groepsaccommodatie in Val Thorens, Zillertal, Tirol of Winterberg boeken.  Met skipassen en een optie tot all inclusive. Lekker skiën met je vrienden, familie of collega’s. Wat wil je nog meer?

wintersport met vrienden

Wintersport accommodatie 12 personen voor korte skivakantie.

Je kunt ook een 12 persoons wintersport appartement of chalet aan de piste huren voor een korte skivakantie. Een skivakantie Oostenrijk voor 4, 5 of 6 dagen bijvoorbeeld. Maar ook voor een wintersport weekend met een grote groep in Frankrijk, Tsjechië of Zweden kan je bij ons een accommodatie aan de piste huren. In Oostenrijk zelfs voor grote groepen tot 26 personen.  Een korte wintersport vakantie 12 personen betekent wel dat je een en ander goed voorbereidt. Een reisverzekering afsluiten voor een groep met wintersportdekking bijvoorbeeld is geen overbodige luxe. Indien je met 3 of 4 auto’s naar je wintersport bestemming rijdt, heb je voor iedere auto een vignet nodig. Voor een korte wintersport vakantie met een grote groep in Oostenrijk betekent dat bijvoorbeeld dat je voor de Duitse en Oostenrijkse snelwegen een vignet moet aanschaffen. Winterbanden zijn vanzelfsprekend.

apres ski

Hoeveel slaapkamers moet jouw wintersport chalet 12 personen hebben?

Indien je een kort skivakantie of wintersport weekend met 12 personen boekt, zal je voldoende slaapkamers willen hebben in je accommodatie. Je kunt bij ons een appartement aan de piste voor 12 tot 14 personen met bijvoorbeeld 4, 5 of 6 slaapkamers huren maar je kunt ook een wintersport chalet voor een grote groep tot 20 personen en met 7, 8, 9 of 10 slaapkamers boeken. Daarnaast kan je een groot wintersport chalet met 3 of 4 badkamers en 5 of 6 toiletten boeken maar ook gaan voor een wintersport groepsaccommodatie aan de piste. Kortom, jij beslist hoe je wintersport vakantie 12 personen qua accommodatie ingevuld wordt. Ook wat het aantal slaapkamers en andere faciliteiten betreft. Een wintersport vakantie met een grote groep vul je op je eigen manier in. Zie hieronder informatie over grote wintersport accommodaties met privé sauna.

wintersport skilift

Een 12 persoons wintersport chalet met privé sauna huren.

Of je nu een wintersport weekend Oostenrijk, korte skivakantie of 8 daagse wintersport reis wilt boeken, de mogelijkheid staat om een wintersport chalet 12 personen met privé sauna te boeken. Ook voor een skivakantie in Val Thorens. Als je dan met je vrienden, familie of collega’s terig komt van een heerlijke apres ski, kan je genieten in de sauna of hottub. Een groot wintersport vakantiehuis met jacuzzi huren is meestal ook mogelijk. Zo vul jij je wintersport vakantie 12 personen op een bijzondere manier in want wellness, wintersport en apres ski zijn een uitstekende combinatie.