Tips voor wie een wintersport chalet 8 personen aan de piste wil boeken. Wie op zoek is naar een 8 persoons wintersport accommodatie met tenminste 3 of 4 slaapkamers en 2 badkamers, merkt al snel dat de spoeling dun is. Er zijn voldoende wintersport chalets voor grote groepen te huur maar eentje voor 8 personen en met 3 of 4 slaapkamers zijn beperkt beschikbaar.

tui wintersport Oostenrijk banner

Toch is het mogelijk een 8 persoons wintersport vakantiehuis aan de piste en met 4 slaapkamers in wintersport toppers als Oostenrijk, Italië en Frankrijk te huren. Alleen moet je het niet laten aankomen op last minute wintersport chalets of chalets met zwembad, hottub of privé sauna.

wintersport met vrienden

Onze tip: Boek een wintersport chalet 8 personen in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk of Italië tenminste 6 weken voor je skivakantie. Grotere wintersport accommodaties aan de pist , bijvoorbeeld voor 10, 12 of 14 personen kunnen zelfs beter een 6 maanden voor je wintersportvakantie of weekend geboekt worden. Tip: Kijk eens naar de mogelijkheden een winterport vakantie in Ski Amadé te boeken, een top locatie in Oostenrijk, Salzburg.

Een 8 persoons wintersport chalet met 3 slaapkamers in Oostenrijk huren.

Wil je een wintersport weekend met 8 personen boeken in Oostenrijk en geef je de voorkeur aan Tirol of Salzburgerland? Op zoek naar super last minutes? Op deze site vind je veel wintersport accommodaties Oostenrijk voor 8 personen en 3 slaapkamers aan de piste. Ook in jullie favoriete Tirol of Salzurgerland.

wintersport skilift

Je boekt bij ons je wintersport chalet 8 personen Oostenrijk altijd met skipas en als het even kan direct aan de skipiste. Je kunt voor een skivakantie of weekend Salzburgerland of Tirol een autovakantie boeken maar het is ook mogelijk met de trein naar je wintersport bestemming in Oostenrijk te gaan. Als je de nachttrein neemt, vertrek je in het begin van de avond en kom je de volgende ochtend uitgerust op je wintersportbestemming aan. Misschien een alternatief voor het auto of het vliegtuig?

Villa for You wintersport banner

Je kunt bij ons tot 3 a 4 dagen voor vertrek een chalet of appartement 8 personen voor een skivakantie Oostenrijk boeken. In een aantal gevallen is het zelfs mogelijk een 8 persoons wintersport chalet direct aan de piste als last minute te boeken.

Last minute wintersport chalet boeken voor 8 personen.

Als je met een groep van 8 personen een last minute wintersport wilt boeken en het niet echt uitmaakt in welk wintersportland je de lange latten onderbindt, kun je gebruik maken van één van de super wintersport last minutes. Ook voor een last minute wintersport Italië zijn er meestal mogelijkheden.

wintersport chalets in de sneeuw

Super last minutes zijn aanbiedingen die slecht een korte periode geldig zijn en extra goedkoop zijn. In het geval van een last minute wintersport weekend accommodatie voor 8 personen, kan dat extra voordeel wel oplopen tot 15 %. Samen met de last minute aanbiedingen kom je wel op een korting van 40 tot 50 % uit.


Als je een super goedkope wintersport vakantie met vrienden, collega’s of familie wilt boeken, is zo een super last minute ski aanbieding reuze interessant. Zeker als je erin slaagt een last minute wintersport chalet 8 personen Oostenrijk aan de piste te boeken.
Je vindt hier meer informatie over het boeken van een last minute skivakantie Oostenrijk.


sunweb lastminutes banner