Als je een wintersport grote groep direct aan de piste zoekt, heb je nu de site met ski chalets voor grote groepen gevonden. Je kunt bij ons een wintersport chalet voor 12, 14 of 16 personen huren maar we hebben ook grote wintersport chalets voor groepen tot 22 personen.

tui wintersport Oostenrijk banner

Of je nu een groot wintersport chalet in Italië, Zwitserland of Winterberg zoekt of een wintersport groepsaccommodatie in Oostenrijk. Je vindt hier de mooiste wintersport chalets grote groepen in heel Europa. Je kunt bij ons ook een grote wintersport accommodatie 14, 16, 18 personen in Andorra boeken. Andorra is een klein land maar groot in wintersport faciliteiten. De skipistes liggen hoog in de bergen daarom is het een goede keuze voor een sneeuwzekere vakantie met een grote groep.

Apres ski mogelijkheden zijn belangrijk bij ski weekend met vriendengroep.

Als je een weekendje wilt skiën met je vrienden, bijvoorbeeld in Val Thorens, is het niet alleen belangrijk dat je een wintersport chalet grote groep boekt direct aan de piste maar ook met voldoende apres ski mogelijkheden. Juist bij een wintersport vriendenweekend staat gezelligheid voorop en daar hoort een drankje, hapje en overige vermaak ook bij.

apres ski

De grote skidorpen zoals Val Thorens, Winterberg en Saalbach Hinterglemm bieden vaak de beste en meest uitgebreide apres ski mogelijkheden. Hier kan je tot in de late uurtjes genieten van glühwein, een biertje, wijntje of ander drankje. Een groot wintersport chalet met een privé sauna en bar huren is ook niet verkeer. Bij al onze wintersport accommodatie voor grote groepen kan je lezen van wat de apres ski en wellness faciliteiten zijn. Je kunt ook via de selectie knoppen bepaalde thema’s en wintersport gebieden selecteren.

Villa for You wintersport banner

wintersport dorp in Frankrijk

Altijd een grote wintersport accommodatie met skipas huren.

Of je nu een wintersport accommodatie wil huren voor 10, 14 of 20 personen, het is belangrijk dat je altijd een wintersport chalet direct aan de piste en met skipas huurt. Als je individueel je skipas moet huren ben je veel meer geld kwijt dan dit als groep te doen. Bovendien bespaart het veel tijd. Je kunt hier ook een wintersport groepsaccommodatie aan de piste en met skipassen voor alle deelnemers huren. Ook voor een skivakantie grote groep met het vliegtuig.

winterpracht

Last minute wintersport chalet grote groep huren.

Het is niet aan te raden bij een wintersport weekend grote groep, te rekenen op een last minute wintersport chalet. Wintersport chalets voor grote groepen worden al maanden van tevoren geboekt en zijn bijna nooit beschikbaar als last minute wintersport accommodatie. Wij adviseren je om als je een wintersport chalet voor meer dan 10 personen wilt boeken, dit vroeg in het seizoen te doen. Je kunt dan misschien wel een chalet voor de wintersport met vroegboek korting boeken. Dat kan je wel een voordeel van 5 tot 10 % opleveren.

sunweb lastminutes banner