Wintersport parken Landal

De mooiste wintersport parken vind je bij Landal. Voor een wintersport chalet of appartement aan de piste. Wie denkt dat Landal GreenParks alleen voor vakanties staat in de zomer, lente en herfst, heeft het mis. De Landal Ski Life parken bieden wintersport plezier in Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Duitsland. Deze wintersport vakantieparken zijn geschikt voor een wandelvakantie of skivakantie maar je kunt er ook heerlijk snowboarden of langlaufen. En er is ook volop ruimte voor kinderen. Dat maakt deze luxe wintersport vakantieparken geschikt voor een wintersportreis met het hele gezin. Je kunt je geen fijnere plekken voorstellen dan bij de Landal Ski Life Parken.

Landal Ski Life banner

Direct aan de piste

Alle wintersport vakantieparken van Landal liggen ( meestal ) direct aan de piste. Dat maakt dat je sneller op de piste bent en langer kunt genieten. Daarnaast kun je kiezen voor een park in een klein en rustig skigebied of juist gaan voor een park welke ligt aan een snelle piste. Zo kunnen gevorderde wintersporters genieten van wintersport maar ook de gezinnen met kinderen heerlijk ontspannen. Je kunt bij Landal altijd wel een last minute wintersport boeken.


wintersport plezier met kinderen

Wintersport vakantiepark met binnenzwembad boeken?

De vakantieparken van Landal Ski Life hebben de beschikking over een heerlijk verwarmd binnenzwembad en sauna. Zo kun je na een dag in de sneeuw nog genieten van zwemmen en relaxen in de sauna. De combinatie wintersport en wellness is super! Ook als je in het kader van je gezondheid een vakantie in de bergen boekt! Vind hier meer informatie over wellness reizen.


Villa for You wintersport banner

Alpine Lodge Lenzerheide zwembad

Welke wintersport vakantiepark Landal is voor je de beste?

Welk park voor jou de beste keuze is, is afhankelijk van meerdere factoren. Kies je een park in een gebied met sneeuwzekerheid?? Ga je voor een wintersport vakantie in Winterberg omdat de afstand naar Sauerland korter is dan naar Oostenrijk, Zwitserland of Tsjechië? Of kies je voor de Oostenrijkse of Zwiterserse Alpen omdat je daar de grootste skigebieden van Europa vindt? Welke keuze je ook maakt voor je wintersport vakantie 2020, bij de luxe en gezellige Landal wintersport parken zit je altijd goed.


eenouder wintersport foto

Nu met korting een wintersport vakantie op één van de Landal Ski Life Parken boeken.

Als je nu een wintersport vakantie 2020 bij Landal boekt, kan je profiteren van een korting welke kan oplopen tot 20 %. Het gaat dan om aanbiedingen in de wintersport periode van 3 januari 2020 tot 14 april 2020. Maar ook voor de kerstvakantie 2019 kan je nog een voordelig chalet wintersport boeken. En wat is er nu leuker dan met kerstmis 2019 op de piste te staan en te genieten van heerlijke maaltijden en drankjes in de voortreffelijke Landal restaurants? Ook een weekendje weg met hond is leuk op een Landal park. In een aantal wintersport parken zijn honden toegestaan.


sunweb lastminutes banner